Contact | Leden login | Français

Congressen

 

Dit tweede DYNHOM colloquium is gewijd aan de studie van het verband tussen goede productiemethodes van homeopathische geneeskunde, de resultaten van fundamenteel onderzoek en de dagelijkse praktijk van de homeopathie.

Een samenhangende uitleg van de klinische resultaten verkregen door patiënten (mens en dier) die behandeld zijn met een metalen oplossing (koper) of remedie (Gelsemium) zal worden aangeboden.

Hiervoor hebben we een panel deskundigen uit verschillende achtergronden samengebracht, die elk op hun beurt hun visie op het onderwerp in detail zullen beschrijven. Elk zal een stukje van een puzzel aanbrengen, die alleen zinvol is wanneer alle stukjes samen komen. We hopen op een interactieve discussie die hopelijk zal leiden tot een aantal “Take home messages”.

Meer dan twee jaar geleden besliste de UNIO HOMOEOPATHICA BELGICA het DYNHOM project op te richten, dat de ambitie heeft een antwoord te bieden op de vraag naar de signatuur en de betekenis van de informatie die een homeopathisch middel bevat. Hiervoor werden de meest moderne en innovatieve methodes gebruikt zoals elektronenmicroscopie, electro-fotonische analyse en kernspinresonantie (Nuclear Magnetic Resonance). We durven erop wedden dat deze conferentie de contacten tussen artsen in het belang van alle patiënten zal versterken.

U kan zich hier registreren.

 

Dr. Philippe Devos

Président Unio Homoeopathica Belgica

 

 

 

 

 

 

 

Research
Unio Homeopathica Research

26 augustus 2018

We zijn zeer verheugd de laatste publicatie van DYNHOM in het tijdschrift...

21 mei 2017

Colloquium DynHom 2017 : Voordrachten (PowerPoint & PDF) en Videos.

29 januari 2016

Dit is het Research project DynHom


Nieuws
Unio Homeopathica Nieuws

10 maart 2021

Enige praktische informatie betreffende de vaccinatie van patiënten tegen...

12 januari 2021

Sommige leden van de UHB hebben een boek geschreven of samengewerkt  aan het...

16 november 2020

Jacques, altijd op reis in dienst van de homeopathie, maakte zijn allerlaatste...