Contact | Leden login | Français

Congressen

 

Dit tweede DYNHOM colloquium is gewijd aan de studie van het verband tussen goede productiemethodes van homeopathische geneeskunde, de resultaten van fundamenteel onderzoek en de dagelijkse praktijk van de homeopathie.

Een samenhangende uitleg van de klinische resultaten verkregen door patiënten (mens en dier) die behandeld zijn met een metalen oplossing (koper) of remedie (Gelsemium) zal worden aangeboden.

Hiervoor hebben we een panel deskundigen uit verschillende achtergronden samengebracht, die elk op hun beurt hun visie op het onderwerp in detail zullen beschrijven. Elk zal een stukje van een puzzel aanbrengen, die alleen zinvol is wanneer alle stukjes samen komen. We hopen op een interactieve discussie die hopelijk zal leiden tot een aantal “Take home messages”.

Meer dan twee jaar geleden besliste de UNIO HOMOEOPATHICA BELGICA het DYNHOM project op te richten, dat de ambitie heeft een antwoord te bieden op de vraag naar de signatuur en de betekenis van de informatie die een homeopathisch middel bevat. Hiervoor werden de meest moderne en innovatieve methodes gebruikt zoals elektronenmicroscopie, electro-fotonische analyse en kernspinresonantie (Nuclear Magnetic Resonance). We durven erop wedden dat deze conferentie de contacten tussen artsen in het belang van alle patiënten zal versterken.

U kan zich hier registreren.

 

Dr. Philippe Devos

Président Unio Homoeopathica Belgica

 

 

 

 

 

 

 

Help het homeopathisch onderzoek een stap vooruit en maak een donatie. Klik hier voor meer informatie!

Research
Unio Homeopathica Research

21 mei 2017

Colloquium DynHom 2017 : Voordrachten (PowerPoint & PDF) en Videos.

29 januari 2016

Dit is het Research project DynHom

18 april 2014

Reactie op de website Britisch Homeopathic Association betreffende het...


Nieuws
Unio Homeopathica Nieuws

25 september 2017

Hierbij een interview die gegeven werd voor KNACK. Dit interview staat in KNACK...

29 maart 2016

Unieke gelegenheid om de Remedy Bank en de Kruidentuin Hortus Alkmaar in...

12 januari 2016

Hier een promotie document over het HOMEOPATHY tijdschrift.