Contact | Leden login | Français

Oproep om deel te nemen aan het verzamelen van uw Covid-19 gevallen met behulp van de Clificol-tool

01 september 2020


Beste vrienden,

Ik hoop dat jullie het goed stellen in deze vreemde tijd.

Dit bericht is een oproep om deel te nemen aan het verzamelen van uw (bevestigde of vermoedelijke) Covid-19 gevallen met behulp van de Clificol-tool waarover we het al gehad hebben. Dit instrument is nu eindelijk volledig operationeel.

 

                    

 

We hebben jullie vroeger al aangespoord om uw gevallen te verzamelen en die te laten opnemen in een app van het Forum van de École Belge d’Homéopathie. We gaan nu al deze gegevens onderzoeken en ontginnen. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van de resultaten.
Deze keer gaat het echter om een data-inzameling op internationale schaal. We zouden het bijzonder op prijs stellen dat jullie hieraan deelnemen, want op die manier verkrijgen we een voldoende volume aan bruikbare gegevens en verduidelijken we de rol van de homeopathische geneeskunde in geval van epidemieën en pandemieën.
De tool werd gebruiksvriendelijk ontworpen.

Hier vinden jullie de link naar een webpagina die enkele deelaspecten van Clificol-Covid toelicht: het doel ervan, de voorgestelde actie, de reden om een beroep te doen op deze tool en de manier om in te loggen.

Jullie krijgen er ook toegang tot een korte video van 7 minuten, met uitleg over de manier om gevallen in Clificol in te brengen.

Commentaar van de UNIO

Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor bijkomende informatie over Clificol-Covid-19.

Philippe Devos, Voorzitter van Unio Homoeopathica Belgica
philippe.devos@homeopathy.be